17.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
- Advertisement -

Τίτλοι Ειδήσεων Εφημερίδων 22/1/2016

Δείτε επίσης

Η ΑΥΓΗ: Πακέτο χρέος και αξιολόγηση – ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΕ ΛΙΟΥ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΣΟΪΜΠΛΕ—-Το κουαρτέτο έγινε κουιντέτο με συμμετοχή του Ευρωκοινοβουλίου—-Ρέντζι: Η ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική πρέπει να αλλάξει—-ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ – Κυβερνητική πρόσκληση σε διάλογο—-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΚΙΝΤΖΙ: Αισιοδοξία για επίλυση του Κυπριακού το 2016—-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – Νεκροί στο Αιγαίο, αμηχανία στην Ευρώπη—-Παραίτηση Ν. Γεωργιάδη μετά τον εισαγγελέα – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ—-Θετικές εκτιμήσεις για την οικονομία – ΑΠΟ S&P και ΙΟΒΕ—-Σφήνα Πούτιν στο Κουρδικό.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πάγος στο Νταβός, μπλόκα στους δρόμους – Αυστηρά μηνύματα από Λαγκάρντ, Μοσκοβισί και Σόιμπλε, ενώ οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις—-Φουντώνει το κίνημα της γραβάτας – Μαζική διαδήλωση επιστημόνων—-Μπαράζ αρνητικών προβλέψεων—-Βολές Ρέντσι κατά Βερολίνου για τη λιτότητα—-Ανανέωση και ανοίγματα από Μητσοτάκη—-Για μείωση συντάξεων κάνει λόγο η τρόικα – ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΠΛΟΚΟ αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική – Στον Κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία χτυπά η καρδιά της μικρομεσαίας αγροτιάς—-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – «Σύννεφα» και αβεβαιότητες στην Ευρωζώνη—-Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ – Διαφημίζει το αντιλαϊκό επιτεύγματα της κυβέρνησής του—-ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ – Κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της ΕΕ στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΕΙΝΑΙ η ζωή μας, ανόητε» – «Με αναμμένο κερί σε δωμάτιο με δυναμίτη» το Βερολίνο – Έτσι θα απαντούσε η δημοκρατία στον αδίστακτο Σόιμπλε που είπε με θράσος στον Έλληνα πρωθυπουργό (στο Νταβός) – «ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΒΛΑΚΑ»—-122.700 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ—-Οι 19 φόροι που μειώνονται με τις αντικειμενικές αξίες—-Στο χάος! Η τρόικα ζητεί (πάλι) περικοπές στις κύριες συντάξεις—-ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΝΔ!—-Ο Νίκος Γεωργιάδης αποχώρησε ησύχως—-Απελπισμένοι με κοστούμι—-Φύγε από δω, Παναγόπουλε—-Έπος Στεργιώτη! Ράμπο παράνομου τζόγου με σκοτεινές διαδικασίες.

ΕΘΝΟΣ: ΣΤΑ 3 Η ΤΡΟΪΚΑ για το νέο Ασφαλιστικό – ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΗ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ—-ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ – ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ—-ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ—-Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΕΣΙΛ – «Ξόδεψα την κληρονομιά του παππού μου για να φτάσω στη Λέσβο»—-ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – Αλαλούμ με τον έλεγχο των εισιτηρίων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΠΡΕΠΕΙ από Σόιμπλε ΜΑΣΤΙΓΙΟ από Λαγκάρντ – ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΚΛΗΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ—-Μειώσεις-σοκ στα μερίσματα 265.000 συνταξιούχων του Δημοσίου – ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ—-«ΑΣΠΙΔΑ» ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕΣΩ… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ—-ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ «ΠΙΕΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ—-ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛΑΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Είναι η λιτότητα, ηλίθιε! ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΣΟΪΜΠΛΕ – ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΚΗΡΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ—-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – Λαός και Κολωνάκι—-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ—-ΑΓΡΟΤΕΣ – Μπλόκα διαρκείας.

ΤΑ ΝΕΑ: Το σύνδρομο του Νταβός – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ—-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – Τα ταγέρ και τα τρακτέρ—-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img