15.6 C
Ikaria
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
- Advertisement -

Τίτλοι Ειδήσεων Εφημερίδων 21/1/2016

Δείτε επίσης

Η ΑΥΓΗ: Τυφλή σύγκρουση από αγρότες – ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ—-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΝΤΑΒΟΣ – Σήμα γρήγορης αξιολόγησης από Μπάιντεν-Μοσκοβισί—-5%-20% κάτω οι αντικειμενικές—-Ακυρώθηκε από το ΣτΕ η απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές—-ΟΛΠ: Στο 1,5 δις ευρώ η αξία της συμφωνίας—-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – Δύο νεκροί από υποθερμία στη Λέσβο—-Έφυγε ο μεγάλος Έτορε Σκόλα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κοινωνία και πολιτική στο «κόκκινο» – Κλιμάκωση κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού—-Ισοπεδώνουν μοναστήρια και τεμένη—-ΣτηνCosco περνάει το 67% του ΟΛΠ—-Κλειστά τα σύνορα για πρόσφυγες στα Σκόπια—-Σκεπτικισμός στο Νταβός για την παγκόσμια οικονομία—-Μεγάλες απ ώλειες στις αγορές – Πτώση 5,7% στην Αθήνα—-Πολιτική θύελλα μετά το Plan X Βαρουφάκη—-Καταδίκες για φονική πινακίδα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Δυνατό εργατικό κίνημα, λαϊκή συμμαχία και ξεσηκωμός παντού!—-ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Σημείο αναφοράς από σήμερα το Μπλόκο της Νίκαιας—-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – «Ξηλώνει» την Κοινωνική Ασφάλιση και «ράβει» την ιδιωτική—-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ – «Το Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου»—-ΧΑΡΤΟΠΟΙΟΙΑ SOFTEX – Το κέρδος του καπιταλιστή ανοίγει και κλείνει εργοστάσια—-ΕΠΑΦΕΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ – Εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις για τους στόχους του κεφαλαίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΟΡΟΪΔΙΑ οι αντικειμενικές! «Γονατογράφημα» οι νέες τιμές που ανακοινώθηκαν! Εξαιρείται για φέτος ο ΕΝΦΙΑ – ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΣΤΑ «ΦΙΛΕΤΑ»—-ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΤΑ… ΤΡΑΚΤΕΡ—-ΠΑΛΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ—–ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – Βαρύς ο πέλεκυς για τη «λίστα Λαγκάρντ»—-«Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΚΙΝΑ» – Βόμβες Βαρουφάκη με έξι μήνες καθυστέρηση—-Δράμα! Έσβησε στο Λασίθι 34χρονη από ένα «απλό κρυολόγημα».

ΕΘΝΟΣ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ με τις νέες αντικειμενικές – ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΒΑΡΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2015—-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ –  ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ—-Οι εκπτώσεις στις εισφορές για τους νέους επιστήμονες – ΔΙΟΡΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ—-Έκρηξη στο αγροτικό μέτωπο – ΠΟΛΥΩΡΗ «ΟΜΗΡΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ—-Πυρετός επαφών Τσίπρα στο Νταβός.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ αντικειμενικές αξίες – ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΟ 2017—-ΣΙΩΠΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ—-«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΑΠΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ—-Το πετρέλαιο βυθίζει τις αγορές, κραχ στην Αθήνα – ΣΤΑ 265 ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ΣΤΙΣ 526 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΧΑ—-ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΜΗΡΟΣ 12 ΩΡΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ—-Στους Κινέζους το 67% του ΟΛΠ με 368 εκατ. ευρώ – ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ—-«ΞΗΛΩΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ… ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ – ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ—-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Άκυρη η απόφαση Σκουρλέτη για λουκέτο στις Σκουριές.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα τρακτέρ της οργής – ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ—-Χαμηλώνουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων—–Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ – Καυτή ατζέντα με τη Λαγκάρντ—-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – Ομοβροντία πυρών κατά του πρώην—-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – Οι λύσεις για την εμπλοκή—-ΟΛΠ: ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟ 67% ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ—-ΕΤΟΡΕ ΣΚΟΛΑ – Τίτλοι τέλους.

ΤΑ ΝΕΑ: Μπλόκα στους δρόμους αναβρασμός στη Βουλή – Για πρώτη φορά ενιαίο μέτωπο κατά της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό – Ποιες αλλαγές ζητούν οι βουλευτές της συμπολίτευσης—-Με τηλεφώνημα Τσίπρα στον κινέζο πρωθυπουργό έκλεισε η πώληση του ΟΛΠ—-ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ—-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ – Τι θα αλλάξει στο Δουβλινο ΙΙ για τους πρόσφυγες—-ΝΤΡΑΓΚΙ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – Μία απόδειξη και μία υπόσχεση—-«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» – Στον δρόμο των Όσκαρ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img