16 C
Ikaria
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
- Advertisement -

Ευχαριστήρια επιστολή & ανακοίνωση αποχώρησης από τη θέση του Αναπ. Διοικητή Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ

Δείτε επίσης

Ευχαριστήρια επιστολή συνεργασίας και ανακοίνωση αποχώρησης κ. Γεώργιου Ν. Γλαρού (Άγιος Κήρυκος, 7/10/2021)

Η πορεία μου ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας έφτασε στο τέλος της και με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω  τις ευχαριστίες μουσε εκείνους που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εμπιστοσύνη, στήριξη και έμπρακτη συνεργασία.

Ειδικότερα: στην Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ, τον Κοινό Διοικητή του Γ.Ν. Σάμου & Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας, κο Στεφανή, καθώς και τα μέλη του Κοινού Διοικητικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο καθώς και τους Αντιδημάρχους Ικαρίας, τον Ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, κο Λουκά, τους Διοικητές και Προϊσταμένους των τοπικών σωμάτων ασφαλείας.  Ξεχωριστές ευχαριστίες προς το νοσηλευτικό & ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Ικαρίας, για την καθημερινή μάχη που έδωσε κατά του κορονοϊού, αποτρέποντας την ενδονοσοκομειακή διασπορά αυτού καθώς και την περαιτέρω εξάπλωσή του.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους δωρητές, Ικάριους αλλά και φίλους της Ικαρίας, επώνυμους & ανώνυμους,για την στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά προς το νοσοκομείο Ικαρίας. Στο διάστημα της θητείας μου, είναι πάρα πολλοί εκείνοι (πάνω από πενήντα) που συνέδραμαν με μικρές ή μεγάλες προσφορές για την κάλυψη άμεσων αναγκών λόγω της πανδημίας.

Ας μου επιτραπεί εδώ να αναφέρω τους τρεις πιο πρόσφατους δωρητές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση κατά του κορονοϊού,

• την κα Τουρβά Ρένα &κο Τουρβά Νικόλαο,
  • την κα Τρατρά Ελένη,Πρόεδρο της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής & όλα τα μέλη αυτής και
  • τον Ικαριακής καταγωγής κο Τσαπαλιάρη Γιάννη (JohnChapley), κάτοικο Αυστραλίας& όλα τα μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού Australian Hellenic Medicalcharity Inc.                         Η ανάληψη της Διοίκησης συνέπεσε με την εμφάνιση του κορονοϊού, πράγμα το οποίο δυσκόλεψε ιδιαίτερα την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων του νοσοκομείου και ουσιαστικά η διοίκηση μετατράπηκε αυτόματα σε Διοίκηση – Διαχείριση κρίσεων.Χαίρομαι που βοήθησα, έστω και ελάχιστα, στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της Ικαρίας.                                                                                                Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα σε αυτή θέση και η εμπειρία που αποκόμισα είναι σπουδαία & χρήσιμη για την επαγγελματική μου πορεία. Κλείνοντας, να ευχηθώ καλή δύναμη & καλή επιτυχία στην νέα Διοίκηση του νοσοκομείου, και οι μέρες που θα έρθουν να είναι καλύτερες για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ν. Γλαρός