Ένα ταξίδι γεύσης με άρωμα Ικαρίας και την υπογραφή του chef Νίκου Αγγελή
Το Οινοποιείο Αφιανέ, στον Προφήτη Ηλία Ραχών, διοργανώνει και μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό διήμερο, αφιερωμένο στις θαλασσινές γεύσεις και τους αρωματικούς συνδυασμούς του κρασιού.
Ο καταξιωμένος chef Νίκος Αγγελής από το ΨΙ by Mezen, στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου, θα δημιουργήσει για εμάς ένα pop-up μενού 7 πιάτων, με βασικό πρωταγωνιστή το ψάρι ημέρας και εναρμονισμένο με τοπικά εποχικά προϊόντα της Ικαρίας και τα κρασιά του Οινοποιείου Αφιανέ. Κάθε πιάτο θα συνοδεύεται από επιλεγμένες ετικέτες του Οινοποιείου, αναδεικνύοντας με ισορροπία τις γεύσεις και τα αρώματα της θάλασσας.
Ευκαιρία για μια εμπειρία γεύσης και αρμονίας, εκεί όπου το ψάρι συναντά το κρασί, σε ένα περιβάλλον που σέβεται και αναδεικνύει τον τόπο μας.
Καθώς οι θέσεις ανά ημέρα είναι περιορισμένες, είναι απαραίτητη η κράτηση.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καλέστε στο τηλέφωνο 690 623 4288 ή αφήστε μήνυμα στο e-mail info@afianeswines.gr